USUARI

CLAU

Recorda

Activar Llicències

Política de privadesa i protecció de dades

Les dades personals que ens facilitis s’incorporaran en un fitxer automatitzat propietat d’Enciclopèdia Catalana amb la finalitat de poder-te donar servei a les diferents seccions del web (www.digitals.text-lagalera.cat).

Enciclopèdia Catalana, com a titular i responsable d’aquest fitxer, ha pres les mesures de seguretat i de protecció de dades necessàries d’acord amb el que indica la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i els seus reglaments posteriors per tal de garantir-ne la seguretat i confidencialitat.

Si és el cas, Enciclopèdia Catalana cedirà les teves dades a empreses col•laboradores que donen suport a la gestió acadèmica, en el benentès que solament podran usar les teves dades per aquesta finalitat.

Enciclopèdia Catalana també t’informarà en un futur, i per qualsevol mitjà, de les ofertes dels seus productes, serveis i altres activitats culturals de les empreses del Grup Enciclopèdia Catalana. Amb aquesta finalitat, Enciclopèdia Catalana podrà cedir les dades a les empreses del seu grup.

En cas que siguis menor de 14 anys necessitem l’autorització del teu pare, mare o tutor legal perquè doni conformitat a aquesta política de privadesa. L’autorització es pot donar en l’apartat corresponent d’aquest web.

Pots exercir el dret d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició adreçant-te a digitals@text-lagalera.cat o bé per escrit enviant una carta signada a Text-La Galera, Grup Enciclopèdia Catalana, Josep Pla 95, 08019 Barcelona.

  www.text-lagalera.cat digitals@text-lagalera.cat Tel: 902 500 611 Avís Legal